Dugulàselhàrìtàs, szivattyúzás ès csőkameràzàs elsősorban Budapesten, Pest megyèben ès vonzàskörzetèben, egyes esetekben az ország egész területén!

Eldugult WC tisztítása, duguláselhárítása!

WC csésze duguláselhárítása, átmosása, WC csésze csere!

A wc csésze dugulásának leg gyakoribb oka, a nem megfelelő mennyiségű víz használata, ilyenkor a wc papír lerakódik a csészében és a csövekben, érdemes minden alkalommal hosszan és nagy mennyiségű vízzel öblíteni. Az ilyen jellegü dugulásokat álltalában könnyű orvosolni, egy speciálisan erre a célra kialakított pumpa segítségével.

A második leg gyakoribb ok, a nedves törlőkendők, tisztasági betétek, tampon és a műanyag illatosítók. Ilyenkor már nem elég a pumpa, fel kell szedni a csészét, a csészében elakadt illatosítót csak így lehet eltávolítani.

    

A csővezetékek tisztítása csak úgy lehetséges csőgörénnyel, ha a csésze el van távolítva, mivel a tisztításhoz használt spirál annyira merev hogy mem megy át a csészén és széttörné azt, 100-110 mm csőátmérőnél 22mm spirál használata a megfelelő, az ennél véknyabb spirálok maximum csak kis lyukat fúrnak majd és újra el fog dugulni a csővezeték! Tisztításnál ragaszkodjon a 22 mm spirálhoz. Sok esetben forduk elő hogy a növények gyökerei nőnek be a csövekbe egy sérülésen vagy egy illesztésen keresztül. Ilyenkor csak ármeneti megoldás a tisztítás, mert idővel az eltávolított gyökérzet vissza fog nőni, a fa vagy bokor kivágása sem megoldás, mert a gyökérzet tovább él és növekszek majd. Legjobb megoldás a sérült csőszakasz feltárása és cseréje! Darálós wc tisztításával is foglalkozunk, a darálót lényegében úgy kell elképzelni mint egy turmixgépet, wc öblítésnél a darálóba kerül a csésze tartalma és ledarálja azt, majd szivattyú segítségével a csatornába pumpálja a pépes anyagot. Ha esetleg a darálóba kerül a nedves törlőkendő, tampon, betét, kéztörlő papír, szinte biztos hogy meg fog állni a készülék, mivel ezeket az anyagokat nem tudja ledarálni. ha megáll a daráló mert a felsorolt anyagok egyike belekerült, húzzuk ki a készüléket hogy elkerüljuk a motor leégését és hívjon egy szakembert.

Ha segítségre lenne szüksége, hívjon minket a +36/20 459-3830 vagy a +36/20 330-4479 számok egyikén, írhat e-mail a kapcsolat.officeandhome@gmail.com címre, vagy keressen minket facebookon Office and Home service 2017 Kft néven.

Válasszon minket!

  • Tiszta és precíz munkavégzés, duguláselhárítás
  • Akár hétvégén és ünnepnapokon is hivhat minket
  • Garancia az elvégzett munkára
  • Vidéken is végzünk duguláselhárítási munkálatokat
  • Kedvező Árak
  • Budapesten ingyenes kiszállás
  • Akár egyórán belül a helyszínen vagyunk
  • Pest megye egész területén elérhetőek vagyunk